["\/","about","contact","blog","article","newsletter","info","shop","product","cart","\/","shop","enoturismo","origin","wines","contact","enoturismo","origin","wines","shop","enoturismo","origin","wines","contact"]
Us esperem a la casa de turisme rural www.casacomalats.cat
  0

ET PODEM AJUDAR?

La tradició vinícola a la nostra família ve de molts anys enrere, però no va ser fins l’any 1989 que Jaume Bonet va començar a tirar endavant el projecte de fer un vi propi. Actualment el Celler Comalats compta amb tretze hectàrees i mitja de vinya i elabora vins naturals negres, rosats i blancs amb la qualificació de vins ecològics del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

L'orígen del nom:

Comalats és el nom històric de l’àrea geogràfica compresa entre la serra de Forés i Cervera. Terreny força singular ja que està format per un conjunt de serres i valls paral·lels de llevant a ponent, cada vall és una coma i una successió de valls és una comalada, d’aquí el nom del  nostre celler.

 

EQUIP

 

“Nosaltres vam decidir fer vi perquè n’havíem fet tota una vida, des de generacions.”

Jaume

“A mi m’agrada que els vins de Comalats t’omplin la boca, que siguin més carnosos, que alimentin.”

Eva

“El meu pare m’ha ensenyat la perseverança en la feina, el saber fer les coses al seu moment i el treballar, treballar i treballar.”

Eloi

“Quan jo veig un Comalats dins una copa de cristall veig tot el que ha comportat que aquell vi sigui allí.”

Núria

 

Contacte

Pots posar-te en contacte amb nosaltres escrivint-nos un correu a l'adreça:

info@comalats.cat

O omplint el següent formulari

Més informació

Accepto