["\/","about","contact","blog","article","newsletter","info","shop","product","cart","\/","shop","enoturismo","origin","wines","contact","enoturismo","origin","wines","shop","enoturismo","origin","wines","contact"]
Us esperem a la casa de turisme rural www.casacomalats.cat
  0

VINYA I CELLER

Els vins Comalats són vins fets com abans, respectant la natura.

Els vins Comalats són originaris de la comarca de la Segarra, del poble de l’Ametlla de Segarra, un petit nucli rural totalment agrícola situat a uns 715 metres d’altitud.

El raïm amb que s’elaboren els nostres vins procedeix únicament de la nostra collita i tota la vinya és conreada ecològicament. A més a més, la situació de l’explotació és idònia per fer-ho ja que degut a l’altitud moltes plagues i malalties no hi són presents, no hi ha contaminació industrial i la carretera important més propera és a vint kilòmetres.

L’elaboració del vi es du a terme de forma tradicional en un celler situat al costat mateix de les vinyes. El procés de maceració i fermentació del vi es fa dins de tines d’acer inoxidable a temperatura controlada. I, finalment, la criança i envelliment es produeix al celler vell de Cal Bonet amb barriques bordeleses de roure americà i francès.

Més informació

Accepto